Descobreix els 8 xefs residents a CASA SEAT

Al seu cafè-restaurant podreu degustar el concepte culinari Amettler Origen Mercat d'Autors: la unió gustosa de productes de qualitat amb els millors xefs del moment
Chefs de CASA SEAT
Foto: CASA SEATChefs de CASA SEAT
Time Out en col·laboració amb CASA SEAT
Publicitat

A Barcelona tenim molts racons gastronòmics amb ingredients extraordinaris. I també molts restaurants en mans de grans xefs. Però el que encara no teníem a la ciutat era un espai culinari on poguéssim tastar les creacions de 8 experts del paladar diferents... en un mateix lloc!
És el cas de CASA SEAT i el seu cafè-restaurant, amagat en un racó de la seva planta baixa, entre tecnologia, disseny i amb vistes al ritme frenètic de la Diagonal. En ell se segueix el concepte culinari d'Ametller Origen Mercat d'Autors, amb una carta de plats dissenyada per xefs cèlebres de la ciutat i sempre amb productes de temporada, marca de la casa d'aquest grup d'alimentació.
Les receptes japoneses de Hideki Matshuhisa, la tradició culinària de Nandu Jubany o la dolçor de les postres de Christian Escribà són algunes de les delícies que podreu tastar en aquest espai gastronòmic obert a tothom i on en ocasions especials també podreu gaudir de showcookings i delícies com les postres en forma de rosa que va crear Escribà per la setmana de Sant Jordi.
A continuació us expliquem una mica més sobre els 8 xefs. Descobriu-los... i tasteu-los!

Nandu Jubany

La seva alegria i la seva actitud positiva sempre es reflecteixen als seus plats. Nandu Jubany és un dels nostres xefs més prestigiosos, amb una cartera de restaurants increïble: el seu mític Can Jubany a Calldenetes, que celebra 25 anys, Pur a Barcelona, Pecador a Eivissa i els seus tres locals a Formentera, Aigua-Aire, Es Còdol Foradat i Can Carlitos.
La seva cuina està basada en la gastronomia catalana tradicional, amb tocs moderns i sempre amb els millors productes de la terra. Reinventa receptes de tota la vida i aporta aquest caràcter personal tan seu; entre la complexitat i la subtilesa.

Josep Maria Kao

És el xef i propietari dels restaurants Shanghai, Mr. Kao, Kao Street i Kao Dim, prové d'una família dedicada a la gastronomia de Barcelona des de fa anys i les seves receptes inspirades en la cuina asiàtica us deixaran amb la boca oberta (i amb moltes ganes de més).
El seu pare va ser pioner del menjar xinès i ara ell, les seves filles i fins i tot el seu gendre manté el seu llegat oferint una gastronomia de avantguarda que fusiona els productes locals de la nostra terra amb receptes i els secrets del país asiàtic.

Christian Escribà i Patricia Schmidt

Christian Escribà i la seva companya fidel de davantal, Patricia Schmidt, no són simples creadors de pastissos, són artistes pastissers. I és que els dos xefs utilitzen la pastisseria i els múltiples recursos del món del dolç per expressar les seves emocions. A TV3 va tindre el seu propi programa "Bogeria en la pastisseria" i allà vam poder veure gran part de la seva "dolça bogeria": pastissos que exploten, centenars de caramels de colors i muntatges de xocolata que són tan grans que s'han de muntar amb una grua.
A CASA SEAT no us proposarà postres tan gegants que no us ho pugueu acabar ni en una setmana, però sí que podreu tastar la seva explosivitat dolça i creativa en postres ideades especialment per al cafè-restaurant.

Hideki Matsuhisa

Hideki Matsuhisa és història de la gastronomia japonesa a Espanya. És considerat un dels millors d'aquesta cuina a Europa i fou el primer a aconseguir una estrella Michelín a Espanya.
Ho va fer amb el seu restaurant Koy Shunka, a Barcelona, per on han passat celebritats de tot el món i reconeguts xefs de totes les gastronomies.
A la seva cuina trobem receptes japoneses-mediterrànies que plat a plat ens conviden a recórrer la història personal d'aquest reconegut xef: els seus primers anys al Japó, on va aprendre de la cultura gastronomia del país de la mà del seu pare i el seu posterior trasllat a Barcelona, on ja porta 24 anys.

Max i Stefano Colombo

Es troben entre els tàndems de germans més reconeguts al món del bon paladar. Max i Stefano Colombo són dos bessons venecians que, durant els anys en el seu país natal, duien un estil de vida completament allunyat dels fogons, però va ser arribar a Barcelona i triomfar.
Junts van donar vida a Xemei, un lloc on ofereixen gastronomia italiana d'alt nivell i amb un toc creatiu, sempre conservant l'essència culinària del seu país d'origen. Aviat van obrir una de les pizzeries més estimades i famoses del Raval: la Frankie Gallo Cha Cha Cha, d'un nom tan llarg com les seves pizzes. I a més a més també han obert Can Cisa - Bar Brutal, amb cuina de mercat, tapes excepcionals i amb una de les ofertes de vins naturals més àmplia de la ciutat.

Jordi Morera

No hi ha res com un bon pa i Jordi Morera ho sap. La seva relació amb els forns prové de lluny: és la cinquena generació de la mítica L'Espiga d'Or de Vilanova i la Geltrú, fundada el 1888, i el que ens proposa a CASA SEAT és una oferta de forn de pa ecològic irresistible. Pot ser que la seva cara us resulti familiar, ja que ha aparegut en nombroses ocasions al programa "MasterChef", on ha transmès la seva passió pel pa, com també fa a les seves xarxes socials, i també és autor de dos llibres: "Avui faràs pa" i "La Revolución de Pan". Però no tot és divulgació, els seus deliciosos pans el van fer guanyar el premi World Baker, atorgat per la Unión Internacional de Panadería y Pastelería.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat