1. Dhaba
    © Maria DiasDhaba
  2. Dhaba
    © Maria DiasDhaba
  • Restaurants | Índia
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Dhaba

3 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

A la vora de les carreteres de l’Índia abunden les 'dhabas', llocs de carrer on s’ofereix el millor i més saborós de la cuina índia. En Mike i en Victor, dos indis residents des de fa gairebé vint anys a Barcelona, s’han animat a debutar en la restauració aprofitant el receptari d’aquests llocs, amb un toc familiar i mediterrani.

La seva cuina combina el plaer amb el coneixement dels ingredients que, unit al respecte de la matèria primera i una rigorosa selecció d’espècies, aconsegueixen variats plats exquisits i sans. El Dhaba compta amb un tenduri, el tradicional forn vertical de fang on es couen gran part dels plats, des dels diversos pans que s’elaboren en les seves parets fins a peixos i carns. Com succeeix en la majoria dels menjadors familiars i comercials indis, hi ha plats vegetarians i no vegetarians.

A la carta, ordenada i ben dissenyada, estan clarament explicats els plats i destacats els components de cara a les al·lèrgies. Comencem a circular per aquesta carretera virtual amb una combinació de llenties cuinades a foc lent en tenduri durant tota la nit, aromàtiques i enriquides amb nata i mantega ('dal makhni'), gaudim amb el 'jhinga curry', llagostins cuits amb salsa tradicional, fulls de fenc i suc de llimona, i acabem amb un pollastre korma, cuinat en una delicada salsa d’anacards i safrà.

Detalls

Adreça
Passeig de Manuel Girona, 50
Barcelona
08034
Transport
M: Maria Cristina
Horaris
De dl. a d de 13 a 16 i de 20.30 a 23 h. Dg. de 13 a 16 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà