A la vora de les carreteres de l’Índia abunden les 'dhabas', llocs de carrer on s’ofereix el millor i més saborós de la cuina índia. En Mike i en Victor, dos indis residents des de fa gairebé vint anys a Barcelona, s’han animat a debutar en la restauració aprofitant el receptari d’aquests llocs, amb un toc familiar i mediterrani.
La seva cuina combina el plaer amb el coneixement dels ingredients que, unit al respecte de la matèria primera i una rigorosa selecció d’espècies, aconsegueixen variats plats exquisits i sans. El Dhaba compta amb un tenduri, el tradicional forn vertical de fang on es couen gran part dels plats, des dels diversos pans que s’elaboren en les seves parets fins a peixos i carns. Com succeeix en la majoria dels menjadors familiars i comercials indis, hi ha plats vegetarians i no vegetarians.
A la carta, ordenada i ben dissenyada, estan clarament explicats els plats i destacats els components de cara a les al·lèrgies. Comencem a circular per aquesta carretera virtual amb una combinació de llenties cuinades a foc lent en tenduri durant tota la nit, aromàtiques i enriquides amb nata i mantega ('dal makhni'), gaudim amb el 'jhinga curry', llagostins cuits amb salsa tradicional, fulls de fenc i suc de llimona, i acabem amb un pollastre korma, cuinat en una delicada salsa d’anacards i safrà.