Diània
Foto: Diània Diània

Ressenya

Diània

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Espanyola
  • preu 2 de 4
  • Vila de Gràcia
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Les comarques centrals del País Valencià també reben el nom de Diània. Amb aquesta pista que us acabem de donar, no caldrà que us expliquem de què va aquesta jove taverna oberta fa un parell d’anys pels bessons Jordi i Roger Mascarell. Només dir-vos que, com qui no vol la cosa i sense fer gaire fressa, han acabat enamorant tot el barri. Aquests germans gandians practiquen pedagogia culinària valenciana de primer nivell i a preus molt enrotllats. Esclar que hi fan arrossos i fideuà, però també plats tradicionals sovint desconeguts pels que som d’aquí, com l’espencat (tires de pebrot i albergínia escalivats), el capellanet (maire) o el figatell (hamburguesa de cansalada magra i fetge amb allioli).

Detalls

Adreça
Carrer de Mozart, 20
Barcelona
08012
Horaris
Dl, dt i dg. de 13 a 17 h. La resta de la setmana, de 13 a 24.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà