Les comarques centrals del País Valencià també reben el nom de Diània. Amb aquesta pista que us acabem de donar, no caldrà que us expliquem de què va aquesta jove taverna oberta fa un parell d’anys pels bessons Jordi i Roger Mascarell. Només dir-vos que, com qui no vol la cosa i sense fer gaire fressa, han acabat enamorant tot el barri. Aquests germans gandians practiquen pedagogia culinària valenciana de primer nivell i a preus molt enrotllats. Esclar que hi fan arrossos i fideuà, però també plats tradicionals sovint desconeguts pels que som d’aquí, com l’espencat (tires de pebrot i albergínia escalivats), el capellanet (maire) o el figatell (hamburguesa de cansalada magra i fetge amb allioli).
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carrer de Mozart, 20
- Barcelona
- 08012
- Horaris
- Dl, dt i dg. de 13 a 17 h. La resta de la setmana, de 13 a 24.30 h.
Discover Time Out original video