Si Sant Jordi us agafa desprevinguts a algun bar, no cal que patiu per quedar-vos sense rosa. La flor us l’entregarà el mateix cambrer que us serveixi (i de franc), sempre i quan estigueu a un dels 10 restaurants que formen part de la promoció i us demaneu una tapa elaborada amb Emmentaler AOP per a l’ocasió. També us regalaran la flor si compreu més de 300 grams de formatge AOP a algun dels més de 150 establiments seleccionats. La oferta estarà disponible del 16 al 26 d’abril!
‘Digues-l’hi amb formatge Emmentaler AOP’ és el lema de la iniciativa. A quin bar li ho dirieu? Al bar Cruix de l’Eixample us trobareu un cappuccino de ceba amb el formatge suís. Al bar Per Feina del Poblenou, podreu prendre-us uns macarrons a la barcelonina amb botifarra i bolets gratinats. La Gourmanda optarà per un cruixent d’Emmentaler AOP amb espàrrecs verds, moixernons i botifarra del perol. I què us sembla el bikini de vedella ecològica trufat amb aquest deliciós formatge? Us el prepararan a La Tartarería, també de l’Eixample. I no podia faltar una fondue, que podreu sucar amb llagostins al Llamber, davant del Mercat del Born. Tramendu Encenem els fogons es decanta, en canvi, per un clàssic català: uns canelons amb doble d’Emmentaler AOP, en versió crema a dins i també per sobre i ratllat. Al Deliri del carrer Còrsega podreu tastar el formatge amb pocs artificis, en versió aperitiu ‘amuse-bouche’. També hi haurà croquetes amb AOP! Estaran farcides de cecina i us les serviran al restaurant Thonet del Barri Gòtic. Al bar Galileo, al cor de l’Eixample, podreu degustar un fantàstic espàrrec blanc amb escuma feta a base del formatge, patata acompanyada de chipotle i cruixent d’Emmentaler AOP. L’últim bar de la promoció és La Esquina i us serviran un arròs a la milanesa de Barcelona gratinat amb Emmentaler AOP.
Possiblement, aquest sigui el 'dos per un' més romàntic i deliciós de la història de l'hostaleria! Us apunteu a la nova tradició de rosa i formatge per Sant Jordi? Aquí trobareu més informació i, en aquest ebook, trobareu fins i tot les receptes de cada tapa. Assaboriu-les!