Ara que el més ximple fa 'smash burgers' en sèrie, s'agraeix que apareguin de tant en tant petits bars d'entrepans com el Dillos: la Marien i l'Hanibal no son cap cadena; aquesta parella veneçolana porta mitja vida dedicada a l''street food' i el seu primer negoci propi sense rodes és un baret d'entrepans creatiu amb bombes de sabor i artesania com el Pork Dillo: un mos generós amb carn de porc rostida tot un dia, kimchi casolà i iogurt verd. La carta és curta, però cada entrepà és un 'hit': com la seva versió de l'entrepà cubà, o un entrepà de falda de pit de vedella que es fon, emmental i maionesa amb salsa huancaína.
Val la pena dir que tot el que menjareu entre pa i pa (i la brioixeria per esmorzar!) és d'elaboració pròpia, des d'un kimchi casolà fins a les salsetes (i sobretot la carn rostida a baixa temperatura moltes hores). El local disposa d'una petita barra per menjar amb quatre o cinc places, encara que la majoria dels clients opten per emportar-se l'entrepà (que, per cert, venen en mida mitjana i gran, així en podeu tastar més). Preus continguts, res d'aixecades de camisa.