Aquest local és tancat N’hi ha per sucar-hi 'patacón' al Dirty South. Aquest restaurant de cuina de Nova Orleans va estar tancat mig any perquè la seva propietària, de Carolina del Sud, va decidir plegar veles. I l’han reobert els veneçolans Lorena i Marcos Esteves. “A la cuina del 'deep south' hi hem afegit influències caribenyes. Hem mantingut els plats forts com el gumbo i el pollastre fregit, però amb tocs cubans, veneçolans o de la Martinica”, diu la Lorena.
I van tenir la sort de poder localitzar i tornar a contractar el primer cuiner, el Gianmarco Cerasoni, versàtil i creatiu xef que tant s’enfanga en el soul food –boníssim el 'hash brown', l’altra truita de patates, amb cansalada, farina i ou– com s’inventa una cachapa –truita de blat de moro tendre– amb 'pulled pork' i 'chutney' de mango.
I l’entrepà 'po’boy' –el clàssic del sud, de gamba arrebossada amb 'rémoulade', maionesa i mostassa blanca– és un vici. Ara, com a immersió, el més recomanable és que us agafeu el Super Dirty Popcorn: per 25 euros entre dos, un cubell amb un resum de tot l’arrebossat i les seves salses. Greix del bo.