Dirty South (TANCAT)

  • Restaurants | Cuina dels nadius americans
  • preu 2 de 4
  • Dreta de l'Eixample
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Aquest local és tancat N’hi ha per sucar-hi 'patacón' al Dirty South. Aquest restaurant de cuina de Nova Orleans va estar tancat mig any perquè la seva propietària, de Carolina del Sud, va decidir plegar veles. I l’han reobert els veneçolans Lorena i Marcos Esteves. “A la cuina del 'deep south' hi hem afegit influències caribenyes. Hem mantingut els plats forts com el gumbo i el pollastre fregit, però amb tocs cubans, veneçolans o de la Martinica”, diu la Lorena.

I van tenir la sort de poder localitzar i tornar a contractar el primer cuiner, el Gianmarco Cerasoni, versàtil i creatiu xef que tant s’enfanga en el soul food –boníssim el 'hash brown', l’altra truita de patates, amb cansalada, farina i ou– com s’inventa una cachapa –truita de blat de moro tendre– amb 'pulled pork' i 'chutney' de mango.

I l’entrepà 'po’boy' –el clàssic del sud, de gamba arrebossada amb 'rémoulade', maionesa i mostassa blanca– és un vici. Ara, com a immersió, el més recomanable és que us agafeu el Super Dirty Popcorn: per 25 euros entre dos, un cubell amb un resum de tot l’arrebossat i les seves salses. Greix del bo.

Detalls

Adreça
Bruc, 46
Eixample Dreta
Barcelona
08010
Transport
Tetuan (M: L2), Urquinaona (M: L1, L4), Girona (M: L4)
Horaris
Cada dia de 1 a 16 i de 20 a 23 h. Dg. de 12 a 18 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà