Ja tenim aquí el bon temps i ara més que mai ve de gust un bon plat d'arròs els diumenges. Però... sempre el mateix problema: que si la mare vol carn, que si el pare vol peix, que si l'àvia vol arròs negre. Mai us decidiu i al final acabeu cuinant un altre plat. Doncs ja podeu deixar enrere les discussions familiars perquè a partir d'ara tindreu a taula tots els arrossos que vulgueu sense picabaralles! Al restaurant LÍNIA de l’hotel Almanac Barcelona saben que els diumenges són per devorar un bon plat d’arròs i, per això, des d’aquest diumenge 7 d’abril i cada primer diumenge de cada mes oferiran un menú especial on l’arròs serà el protagonista.
El menú constarà d’uns entrants freds on podreu trobar des d’una taula de formatges DO amb melmelades i una selecció de pans artesans fins a una sobrassada d’un any de maduració. Pel plat principal podreu triar entre 5 exquisides varietats d’arrossos: arròs de boletus amb espàrrecs de marge i trufa; arròs de sèpia amb carxofes del Prat; arròs ibèric amb botifarra de Wagyu a la brasa; arròs d’ànec amb castanyes i foie; i arròs negre amb escopinyes. De beguda podreu triar entre les diferents cerveses artesanes Almanac i, per acabar, us esperen unes delicioses postres entre les quals podreu degustar unes dolces lioneses de cafè amb avellanes.
El preu del menú és de 55 € per persona; 35 € nens (de 3 a 10 anys). Consulteu el menú complet dels ‘Diumenges d’arròs’.