Fa eons, quan la 'burger' era jove a Barcelona, va obrir Big J’s Diner a Aribau, 18 (el primer 'diner' estil USA a Barcelona). Els germans Alam, de The Fish & Chips Shop, el 2021 van convertir aquest espai en el Durango Diner, que era la seva visió –altament personal– del restaurant casual nord-americà: una mena de bar 'road-movie' que barrejava una estètica de country 'queer' amb menjar nord-americà i mexicà.
Ara, amb una nova propietat, Durango ha fet un canvi d'orientació, però manté la singularitat: aquest deu ser l'únic lloc de Barcelona on podeu menjar 'talos', que no és cap altra cosa que una 'tortilla' de blat de moro farcida, clàssica del País Basc i Navarra. Els tacos bascos del Durango tenen receptes com de careta de porc amb allioli de codonyat (boníssims!) o d'escalivada amb formatge. La carta ja no es basa en la cuina fronterera entre Estats Units i Mèxic, sinó en la d'Espanya i el País Basc, amb plats de cullera com uns callos amb un toc de bacallà, el lluç a la donostiarra o el bacallà al pil-pil. I sí, hi seguireu trobant l'oferta de nits de dimecres amb promoció d'ostres.