A l’Eat Caribbean, un cuiner de la Guaiana Britànica –diguem-ne Funkychef, ho prefereix així– exerceix la cuina de Jamaica, la Guaiana, les Barbados i Granada. Va començar rostint pollastre en sound systems dels que no demanen permís al districte. Va obrir un local propi després de fer sopars per encàrrec al seu pis. Possiblement, és l’únic lloc de la ciutat on es pot menjar un jerk chicken, deliciós pollastre a la brasa marinat en una complexa barreja de pebre jamaicà, xili, clau i canyella, entre altres espècies. Té tot l’aspecte d’un magatzem reconvertit en menjador, net i acollidor, que atrapa la vista i l’estómac.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Montserrat, 4
- Barcelona
- 08001
- Transport
- M: Drassanes (L3)
- Horaris
- De lu. a jue. de 12 a 23 h. Vie. de 12 a 24 h. Sá. de 12 a 3 h.
Discover Time Out original video