Petit miracle: amb producció casolana, l’Eugenia Sukhacheva ha convertit l’Eat My Trip en un dels llocs d’esmorzar més hot. “Vaig començar a cuinar tard, després d’un viatge. I se’m va acudir fer esmorzars amb tocs internacionals”. Carta bicèfala, dolç i salat: de 10 a 17 h us podeu calçar unes gofres aloha –pollastre esfilagarsat a la hawaiana amb ous ferrats i coleslaw!– o una torrada francesa tapada per cotó de sucre! A l'hora de dinar, per exemple, uns ous benedict amb un toc tailandès per la salsa 'panang'. O la màxima apoteosis de l'estètica 'foodiegrammer': un pastís de llavors de chia en forma d'unicorn! Doneu-li una oportunitat, pseudogurmets cínics. Tot surt de l’obrador, i el sabor no desmenteix el cuquisme. Per beure, cafè d'especialitat, 'smoothies' i llimonada casolana.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video