La Katia Torán ho tenia clar: volia obrir un japonès sense fusions. Producte pur i de proximitat comprat cada matí a la Boqueria, al mercat del Ninot i a Sant Antoni. L’espai just –25 persones– per poder atendre cada comensal amb l’atenció que es mereix i el coneixement d’un xef nipó, Naotaka Takayama, capaç de controlar amb precisió la frescor i el tall de cada peix. La seva especialitat és l’'onsen tamago', un caldo fred amb ou ecològic cuinat a baixa temperatura, amb eriçó de mar, 'ikura' (ous de salmó), calamar i caviar, i també el 'nigiri' de 'wagyu' flamejat. I podeu triar el producte d'una peixateria!
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Comte d’Urgell, 108
- Eixample Esquerre
- Barcelona
- 08011
- Transport
- Urgell (M: L1)
- Preu
- €€
- Horaris
- Dl. tancat. De dt. a ds., de 12.30 a 15.30 i de 20 a 23 h. Dg., de 12.30 a 15.30 h.
Discover Time Out original video