Arepa de formatge de El Arepazo
Foto: El ArepazoEl Arepazo

Ressenya

El Arepazo

3 de 5 estrelles
  • Restaurants | Colombiana
  • Dreta de l'Eixample
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

'Arepazo', superlatiu d'arepa. Així que ja us podeu imaginar que l'especialitat de la casa és aquest aliment fet de pasta o farina de blat de moro, de forma circular i semi aplanat, molt típic de Colòmbia, Panamà, Bolívia i Veneçuela. Segons l'Acadèmia Colombiana de Gastronomia, el país compta amb setanta-cinc receptes regionals. Doncs bé, en aquest local barceloní obert el 2005 i enganxat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, en trobareu de catorze diferents. La més demanada és la trifàsica; amb pollastre, vedella i formatge (8,5 euros). Si no sou molt d'arepas, cap problema. Ofereixen els mateixos farciments però damunt un llit de plàtan madur. Als migdies també despatxen plats principals; 'bandeja paisa', xurrasco amb arròs i amanida, 'salchipapa', etc.

Detalls

Adreça
Cartagena, 264
Barcelona
Barcelona
08025
Transport
Encants (M: L2)
Horaris
De dm. a dg. de 13 a 16.30 i de 19.30 a 21.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà