El Bandoler us robarà el cor a cada mossegada. Un menú carregat de tapes saborosíssimes, que van des d'embotit ibèric a l'humus a un munt de receptes exòtiques, elaborades a la mediterrània amb productes locals i de proximitat. El restaurant és un dels fills del grup La Alcoba i està molt a prop d'un dels seus germans, La Alcoba Azul. El que més distingeix a El Bandoler és haver robat la recepta tradicional de l'entrepà per convertir-lo en un plat a idolatrar, juntament amb el concepte bao i taco; plats de menjar ràpid que el restaurant alenteix per captar totes les seves exquisideses.
Per comprovar-ho, només cal provar el deliciós bao de galta ibèrica preparada al forn, amb maionesa de kimchi i sriracha i coriandre o uns tacos de costella de porc amb salsa de barbacoa casolana a baixa temperatura, acompanyat de crema d'alvocat, crema agra i 'pico de gallo'... Els engolireu en dos trets. Posats a deixar-se portar, també podeu obrir la porta al cuscús amb pollastre tipus marroquí, una fletxa directe al paladar.
Mans en alt! Perquè no us en podeu anar fins que proveu els còctels, com el Xili Margarita, a base de tequila, xili, suc de llimona i mel d'atzavara. Per pujar les revolucions! I tot embolicat de llums tènues, naturalesa a l'interior i fusta natural.