Aquest no és un restaurant grec de tòpics. Oblideu-vos de la Grècia de Zorba. Res de columnes, tapissos del Partenó i plats trencats. En Kostas, l’amo, no s’ha entossudit a apinyar la gastronomia del seu país. La seva carta està impresa a les estovalles de paper i és força
híbrida. Hi ha plats molt coneguts per als barcelonins, com el tzatziki i la mussaca –realment bona–, i d’altres més desconeguts, com la tirokafteri, una amanida picant de feta, iogurt, pebrot i xili, i el fricasé, un guisat de xai amb enciam, ceba tendra i salsa avgolemono. El vi blanc Moschofilero de Tsantali, mineral i floral, us catapultarà a l’Olimp.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carrer d'en Robador, 22 (Local B)
- Raval
- Barcelona
- 08001
- Transport
- M: Liceu (L3)
- Horaris
- De dm. a dj. de 20 a 00 h. Dv. de 20 a 1 h. Ds. de 13 a 17.30 h i de 20 a 1 h. Dg. de 13 a 17.30 h i de 20 a 00 h.
Discover Time Out original video