Paella del Manduka
© Maria DiasPaella del Manduka

Ressenya

El Manduka (TANCAT)

3 de 5 estrelles
Un bon exemple de que un menú pot ser accessible i a la vegada bo i creatiu.
  • Restaurants | Mediterrània
  • Sarrià
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

Vaig anar al Manduka atret per les bondats que havia sentit sobre el seu menú. I, en efecte, sorprèn. Proposar un menú diari i fer-lo de qualitat demostra interès i consideració amb el comensal que sàpiga apreciar-lo. Vaig tenir sort perquè era dijous i hi havia paella.

El Manduka, que és la continuació de l’antic Picus, està guanyant fama gràcies a dos arrossos, el de gamba vermella i el negre. El primer era al menú de menys de 13 € i em va portar als arrossos de barques de pescadors eivissencs, un gust que havia perdut i que buscava des de feia temps. El bon fer d’Albert Ortiz, jove xef amb experiència a Singapur, es demostra amb la seva oferta diària i una carta, no extensa, però molt interessant i amb preus gens exagerats. Diàriament hi ha alguna proposta 'de règim', com el mix de verdures al vapor amb romesco, i també plats gairebé fixos, però constants rotacions. Hi ha una breu carta de tapes, diferents i originals, i entrants atractius com una burrata de la Pulla amb samfaina. En la seva carta, a més dels arrossos, també val molt la pena tenir en compte el seu bistec tàrtar. El vi es pot demanar a copes i proposa una carta de vins equilibrada i amb sorpreses, com un rosat, el Sospechoso, de Castella.

Detalls

Adreça
Carrer de les Santjoanistes, 8
Barcelona
08006
Transport
Plaça Molina, Sant Gervasi (FGC)
Preu
30 €
Horaris
Dl. de 13 a 16 h. Dt. a ds. de 13 a 16 h i de 20.30 a 22.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà