Sabors del nord
Abans d’arribar a les profunditats de l’Amèrica Llatina, podreu fer una parada per l’essència picant de Mèxic. Al restaurant Oaxaca, just on el Born es converteix en Barceloneta, trobareu un menú especial de guacamole amb totopos i chicharrón, seguit d’un segon plat de cochinita pibil de raça ibèrica, amb frijoles de l’olla, tortilla mexicans. Un àpat amb autèntics sabors mexicans, garantit pels anys d’experiència dels xefs del restaurant.
Sou uns apassionats de la Frida Kahlo? Doncs Carme Ruscalleda li ret homenatge al restaurant Blanc del Mandarin Oriental amb un menú de cebiche de corbina marinada amb llet de tigre, pinya i mango, acompanyat de ceba osmotitzada i blat de moro. I de segon: aletes fregides i caramel·litzades amb una salsa d’esperit mexicà. Tot maridat amb dues Malquerida ben fresques, per descomptat. Un àpat de colors picants per gaudir en la blanca elegància d’aquest restaurant. Només pels més atrevits!