Els bessons Sergio i Javier Torres, amb tres estrelles Michelin per Cocina Hermanos Torres, van inaugurar el seu tercer restaurant a Barcelona la tardor del 2024: Eldelmar, situat al Port Olímpic, té unes vistes espectaculars a les instal·lacions del Port per una banda, i al Mediterrani per l'altra, així com una capacitat per a quasi 150 persones. En aquesta associació amb el grup de restauració Pantea, els Torres han optat per anar "a l'essència de la cuina mediterrània amb el toc Torres. No farem cap menú degustació ni agafarem plats de Cocina Hermanos Torrres. No tindria sentit replicar-ho aquí", explica Javier.
Allò més agraït de menjar a Eldelmar és poder gaudir d'una cuina d'extraordinària qualitat, amb la personalitat dels autors ben present, però on pots abaixar la guàrdia i simplement gaudir-ne, sense la reflexió a la qual un s'enfronta en menús degustació plens d'al·lusions metagastronòmiques. Plats com el seu arròs de marisc a la llauna, o un bacallà cuit al punt en brou curt, amb pil-pil, pebrot del piquillo confitat i mongetes de Santa Pau són 'només' això: plats boníssims per gaudir. Completa l'escena una carta de 400 vins a càrrec del sommelier Xavi Nolla, que aplega 20 països units pel mar, i una tria d'entrants i tapes per sucar-hi pa. I vermuteig d'alta volada: anxova de qualitat excepcional servida sobre un brioix torrat de mantega, o una ensaladilla russa amb escabetx de tonyina salvatge i ous de truita. Per descomptat, hi ha còctels molt ben fets i la possibilitat de fer mossegades i tardeo, o de seure a la barra a base de tapes (o qualsevol especialitat de la carta).