1. Els tres porquets (Sant Martí)
    Scott ChasserotEls tres porquets (Sant Martí)
  2. Els tres porquets (Sant Martí)
    Scott ChasserotEls tres porquets (Sant Martí)
  3. Els tres porquets (Sant Martí)
    Scott ChasserotEls tres porquets (Sant Martí)
  4. Els Tres Porquets
    Foto: Scott ChasserottEls Tres Porquets

Ressenya

Els Tres Porquets

5 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • preu 3 de 4
  • El Poblenou
  • Crítica de Time Out
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Aquesta gastrotaverna del Poblenou que aposta pel bon producte i el transforma en tapes senzilles, però ben resoltes –sens dubte entre els millors bars de tapes de Barcelona–, ja és tot un clàssic. Menjar aquí és sinònim de fer-ho de manera informal però amb una satisfacció gastronòmica majúscula i connectar-se amb la millor cuina catalana amb un esperit actualitzat. La pissarra va plena de grans èxits porcins, com els ous de corral estrellats amb botifarra negra, i l’arròs d’alta muntanya amb costelleta i bolets, i algun mar i muntanya que fa venir salivera, com el de vieires amb crema de nyàmera i cansalada viada curada. Plats i tapes que esquiven la pirotècnia i van al centre del sabor! I la seva bodega de vins naturals és magnífica: ni més ni menys que 400 referències gestionades amb dinamisme i expertesa per l'Albert Fontcuberta, sommelier d'estètica metalera i tracte afabilíssim.  

El juliol del 2024 els Tres Porquets va complir l'assenyalada dada de 15 anys de feina. Del trio fundador només en queda en Marc Cuenca, que ha aconseguit el petit miracle de consolidar al final de la Rambla de Poblenou –el tram menys visitat de la via, a tocar l'esquitx de ciment desèrtic de Gran Via – un restaurant gastronòmic informal que té una cuina de quatre per quatre. Ara bé, l'ofici i el millor producte els connecta amb la casa mare, Can Pineda, travessant l'autopista urbana. Oblideu-vos de turistes i de la paraulota 'foodies' (ecs!) que instagramegen qui sap què. 

És car, menjar a Els Tres Porquets? 

Aquí hi ha una clientela de proximitat que reserva quan vol fer festa major amb una cuina catalana sòlida, personal i per llepar-se els dits, que es manifesta en plats com una flor de carabassó farcida de ricotta o uns bunyols d’anguila i nyàmera celestials i flonjos. Mestres del fregit, el guisat i de l'alegria porcina a preus raonables. Menjar a Els Tres Porquets costa uns 40 euros per cap, 50 si aneu a fer festa grossa, i la satisfacció està garantida per la substància, la quantitat i la qualitat. 

Detalls

Adreça
Rambla del poblenou, 165
Barcelona
08018
Transport
Glòries (M:L1)
Preu
€€€
Horaris
Dl. a ds. de 13 h a 16 h i de 20.30 h a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà