L'Escairón destaca sobretot pel seu entrecot provinent de Galícia i pel seu 'pote', el brou gallec. En Jorge i la Pilar atenen com si fos casa seva i la clientela es gairebé fixa. Els seus plats forts són l'entrecot o qualsevol de les seves carns a la brasa, però també els plats guisats, el 'lacón' i, sobretot, algunes postres com l'anomenada Escairón (crema catalana amb una mena de crocant gelat). Però immillorables i úniques són les patates fregides que acompanyen les carns, entre les quals també destaca l'escalopa milanesa. Aquest és un lloc ideal per gaudir del millor de la cuina gallega i de mercat, on la qualitat, el bon preu i el magnífic servei fan les delícies dels paladars més exigents.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Fontrodona, 5
- Poble-sec
- Barcelona
- 08004
- Transport
- Paral·lel (M: L2-L3)
- Horaris
- De dl. de 13 a 16 h i de 20.30 a 23.30 h. Dt. tancat. De dc. a dg. de 13 a 16 h i 20.30 a 23.30 h.
Discover Time Out original video