Vinculat a l’hotel Dolce Sitges, l'Esmarris agafa el seu nom d'un plat típic de la Costa Daurada, un preparat de pescadors que coincideix amb l'aire mariner que trobem a la carta. L'altra pota és la carn, per formar combinacions de mar i muntanya tan característiques de la cuina catalana.
Exemples d'això, l'arròs caldós amb sípia, rap i aletes de pollastre, que és una de les estrelles d'una carta de temporada que també flirteja amb l'avantguarda i sobretot amb el producte fresc directament arribat de les llotges. No deixeu de tastar la seva acurada selecció de pernil i atenció a les postres que arriben en safata: els gotets del xef són una selecció de preparats que el client veu i escull pel nom tan sonor però sobretot pel seu aspecte irresistible.
Finalment, capítol a banda mereix la seva terrassa, amb vistes panoràmiques del Parc Natural del Garraf, el decorat perfecte per endolcir qualsevol vetllada romàntica.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video