1. Restaurants Esmarris
    Foto Dolce Sitges
  2. Esmarris
    Foto: Dolce Sitges

Esmarris

  • Restaurants | Cuina creativa
Manuel Pérez
Publicitat

Time Out diu

Vinculat a l’hotel Dolce Sitges, l'Esmarris agafa el seu nom d'un plat típic de la Costa Daurada, un preparat de pescadors que coincideix amb l'aire mariner que trobem a la carta. L'altra pota és la carn, per formar combinacions de mar i muntanya tan característiques de la cuina catalana.

Exemples d'això, l'arròs caldós amb sípia, rap i aletes de pollastre, que és una de les estrelles d'una carta de temporada que també flirteja amb l'avantguarda i sobretot amb el producte fresc directament arribat de les llotges. No deixeu de tastar la seva acurada selecció de pernil i atenció a les postres que arriben en safata: els gotets del xef són una selecció de preparats que el client veu i escull pel nom tan sonor però sobretot pel seu aspecte irresistible.

Finalment, capítol a banda mereix la seva terrassa, amb vistes panoràmiques del Parc Natural del Garraf, el decorat perfecte per endolcir qualsevol vetllada romàntica.

Detalls

Adreça
Av. Camí de Miralpeix, 12
Sitges (Garraf)
08870
Preu
Menús a partir de 30 €. Carta a partir de 40 €.
Horaris
Obert tots els dies per sopar.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà