Ressenya

Espai Sucre (TANCAT)

4 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 2 de 4
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

El primer restaurant de postres de la ciutat, creat ja fa més d'una dècada per Jordi Butrón, ja és tot un clàssic. Podeu demanar diversos menús, llargs i curts, de postres abracadabrants (el més luxós, sis passes amb meravelles com una xocolata amb vinagre, maduixa, menta i pebre).

També disposen de barra de postres, on podreu menjar i compartir les seves dolces idees d'avantguarda com si fossin tapes. Per deu euros, tres tapetes dolces i barra lliure de cafè. La idea és que ben sopat, la gent s'acosti a la barra a tapejar postres. 

Per cert, a les tapes, Butrón no ha ofert descripció dels ingredients, només dels sabors. Posem un exemple: una tapa de sobao pasiego amb crema de xocolata blanca i alfàbrega, sèsam i sorbet, serà presentada com a mantega + xocolata blanca + alfàbrega.

Detalls

Adreça
Princesa, 53
Born-Ribera
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (Línies: L4)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà