Els Roca han transformat la fortalesa del castell de Sant Julià de Ramis en un macroespai gastronòmic, cultural i mediambiental on poder avançar, créixer i assumir nous reptes; sala d'exposicions, destil·leria, celler (80.000 ampolles sota una enorme cúpula), hotel i restaurant. A la cuina hi revisiten plats icònics del Celler de Can Roca, el 'big bang' de l'imperi visonari dels germans.
Com? Amb el xef Raül Sillera de cap de cuina, una carta i dos menús de degustació; l'Esperit Salat (sis plats, dues postres, 170 euros) i l'Esperit Dolç (dos plats i sis postres, 139 euros), per on hi desfilen noves interpretacions de tòtems com 'Tota la gamba'; gamba de Palamós marinada en vinagre d'algues i 'katsoubushi', amb 'velouté' de gamba, salsa de cap de gamba, patates cruixents de gamba, caviar cítric i un concentrat destil·lat de coral de gamba.