Aquest petit local a prop de Santa Maria del Mar es transforma en un homenatge diari a la millor matèria primera procedent del port de Roses de la mà de la cinquena generació de la família Gotanegra, d’aquesta localitat. El xef Rafa Zafra, d’escola elBulli, i per tant molt coneixedor d’aquests productes, ofereix “pornocuina” d’aquesta matèria en versió marinera: receptes senzilles que respecten al màxim un producte extraordinari. Despullar el peix, podríem dir. En voleu exemples? Tasteu uns sensacionals calamarsets fregits acompanyats de gota negra (maionesa i tinta), o unes gambetes de Roses cuites al vapor d’algues. Estimar és una declaració d’amor als béns preuats que ens dona el mar!
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Sant Antoni dels Sombrerers, 3
- Barcelona
- Transport
- Jaume I (L4)
- Preu
- €€€
- Horaris
- Cada dia de 13 a 15.30 i de 20.30 a 23.30 h. tancat dg. i dl. migdia.
Discover Time Out original video