Un festival de sabors
Què us semblaria començar un àpat entrant en calor amb una sopa de sípia i wakame deliciosa? Una delicadesa en boca que posa el llistó ben amunt només començar. Aquesta és la primera proposta d’un menú degustació de 17 plats que és tot un festival. Si la sopa és deliciosa, la galera que serveixen a continuació, flamejada, presentada amb un aire elaborat amb el seu propi fons de cocció i acompanyada de frappé de llima litxi és gairebé divina, un tast propi de Déus. I el festí continua amb altres aperitius com el Chawanmushi de moniato i dashi, de gust intens amb rerefons de terra i un toc de cacau; el cristall de porro a la brasa amb escuma thai, que es desfà a la boca en pur foodporn, la farsa tòfona, que cal buscar en un plat boscós, o la fulla de shiso farcida de musclos en escabetx picant i en tempura, de vici. I si els aperitius són de vici, els nigiris que venen a continuació són ‘bocatto di cardinale’: d’anguila i daikon, de toro amb salsa yuke, de vaca madurada i de bolets. I, això, només per començar.