Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fàbrica Moritz Barcelona

  • Bars i pubs
  • Sant Antoni
  • preu 2 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Fàbrica Moritz
© Raul TejeroFàbrica Moritz
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Antiga fàbrica de la cervesa Moritz reconvertida en un espai gastronòmic a la Ronda Sant Antoni.

Molt probablement podem considerar que l’espai de la cervesa Moritz s’ha convertit en emblema de la ciutat. L’edifici, rehabilitat per l’arquitecte Jean Nouvel, tot sol justifica fer-hi una volta i contemplar-ne els murs vegetals i les finestres periscòpiques. És una cerveseria (amb la barra més llarga de la ciutat), però també un bar de vins i un restaurant gastronòmic liderat per Jordi Vilà (Alkimia). A l’espai cerveser podreu consumir la birra sense pasteuritzar i una col·lecció de tapes i platets de cuina catalana, alsaciana i una amplíssima carta de tapes d’arreu del món. Aquest espai gastronòmic és tot un festival de beguda i menjar.

Escrit per
Ricard Martín i Mireia Font

Detalls

Adreça
Ronda Sant Antoni, 41
Sant Antoni
Barcelona
08011
Transport
Sant Antoni (L2) i Universitat (L1)
Preu
€€
Horaris
De dl. a dg. de 12 a 01 h

Què hi ha ara mateix

Gastronomia Extra by Epidor

Ara fa 100 anys que la triple malta Moritz Epidor va sortir al mercat, una cervesa que és la torrada extra de la primera cervesa de Barcelona, des de 1856, i l’aniversari mereix ser celebrat amb una gran festa!  Per això, la Fàbrica Moritz, el 25 de maig, ha organitzat una cita culinària de grans dimensions; està a càrrec d’un gran xef amb Estrella Michelin, Jordi Vilà, i la talla dels plats serà enorme (no només en quantitat, també en qualitat!). Podreu maridar qualsevol cervesa que ofereix la fàbrica amb tots els plats estrella preparats per a aquest aniversari: calamar farcit XXL, súper pilota amb salsa de curri verd, doble cheese burger, porcheta farcia...i molt més! Ja esteu salivant? Doncs imagineu si ho combineu amb l’Epidor, elaborada amb malta caramel i amb un procés de fermentació de llarga durada que dona una experiència intensa amb un extra de potència. Deliciós! Si teniu ganes de més, també podreu tastar la varietat de cerveses fresques acabades d’elaborar a la microcerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona i gaudir de la Moritz Epidor directa del tanc. Teniu els sentits a punt per tota aquesta macro experiència!?

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà