L'emplaçament és espectacular: un restaurant en un antic Far, el Far de Sant Sebastià, entre Llafranc i Tamariu, i amb unes impressionants vistes panoràmiques. Amb l'objectiu de conservar l'esperit neoclàssic, s'han respectat al màxim els elements originals de l'antiga construcció del Far de Sant Sebastià, que presideix un penya-segat de 170 metres d'altitud en un racó de la Costa Brava on la mar és el veritable protagonista, amb unes vistes fabuloses. Dir que la terrassa és maca és com dir que Hendrix era un guitarrista competent.
En l'ambiciosa aposta de Far Nomo, el grup barceloní de cuina japonesa Nomo refina la seva oferta de cuina nipona amb tocs catalans. La carta ofereix un recorregut per la trajectòria del xef Naoyuki Haginoya en diferents barres de sushi, 'izakayas' i yakinukus (barbacoa japonesa) a Tòquio, i reflecteix la seva habilitat i talent en diferents disciplines de la cuina japonesa. Sempre amb producte autòcton i de temporada. Com un arròs fregit amb espardenyes, ceps i trompetes de la mort, i tot el seu repertori de sushi ben conegut a Barcelona: futomaki de foie de l’Empordà a la planxa amb salsa teriyaki o el futomaki de tonyina amb salsa picant, per exemple.