Cua de vedella i pastisset de patata i llardons del Ferrer del Tall
Foto: Ferrer del Tall Ferrer del Tall

Ressenya

Ferrer de Tall

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Catalana
  • Fora de Barcelona
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

La mediàtica xef i autora Maria Nicolau ja no manega els fogons d'aquest restaurant de poble, però sense ella la festa del xup-xup català i casolà continua. De fet, la festa va començar l'any 1964, quan els avis de la Lídia Mongay, l'actual mestressa, van decidir obrir el Ferrer del Tall. En aquest temple de l'esmorzar de forquilla, també s'hi pot picar (patates rosses amb allioli, calamars a la romana 'de veritat', caragols guisats a la cassola) i fer menú de temporada (26,5 euros). D'entrants hi ha joies com els ous poché amb niu de patates i crema de bolets. De segon, cal triar entre guisats (cua de vedella guisada al vi negre, bacallà amb confit de tomàquet casolà) i brasa (botifarra, entrecot, xai, pollastre). El rebost i la nevera s'omplen només de productes de proximitat.

Detalls

Adreça
Passeig Jacint Verdaguer, 6
Vilanova de Sau
08519
Preu
€€
Horaris
Dl. i dm. de 9 a 16 h. Dv., ds. i dg. de 9 a 18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà