Tenim força oferta de cuina de mercat, però no sempre es fa amb personalitat i originalitat. En una minestra de beines del Fismuler hi ha alguna cosa més que unes beines, o en unes aletes de pollastre amb rovell, moniato i tòfona. El concepte té molt a veure a explotar els sabors a la senzillesa, apostant pels productes de proximitat i de qualitat. Un exemple d’àpat? Mitja ració d’amanida de bonítol al sarment amb patata ratte i confitats (una delícia amb el toc melós de la ceba) i mitja de calamars amb bolets de card, un plat delicadíssim. De segon, mandonguilles de be anglès pre-salé amb remolatxa rostida, plat del qual els anglesos estarien tan cofois com del 'fish and chips'. Per postres, un pastís de formatge demolidor.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carrer Rec Comtal, 17
- Barcelona
- 08003
- Transport
- Jaume I (M: L4)
- Preu
- €€
- Horaris
- Dl. a dg. de 13.30 a 16 h. Dg. a dc. de 20 a 23 h. Dj. a ds. de 20 a 23.30 h.
Discover Time Out original video