Flying Monkey, el restaurant de la Ronit Stern i en Rafael Campos obert el 2022 –propietaris de La Balabusta i Auto Rosellon– reflecteix la personalitat culinària de Stern –autodidacta i perfeccionista total– en un format versàtil. Hi pots esmorzar, dinar, berenar i sopar molt bé: Tot de la millor qualitat, d'acord amb un producte de proximitat de petit productor i estricta temporada, fet des de zero (veureu els sacs de farina del pa baixant les escales).
Amb receptes a peu a Barcelona i l’altre a l’Orient Mitjà, en aquesta bufona caixeta de vidre –tot és obert– cuinen a un pam dels teus nassos i veuràs tots els processos. El menú de migdia no us farà rodolar per la quantitat, però la delicadesa i la qualitat en la preparació de plats com un gaspatxo de meló cantalup amb gelat de iogurt i fonoll, i unes albergínies rostides amb cirerols de temporada, és indiscutible. I quines postres. Al vespre, i entre hores, us hi trobareu entrepans excel·lents, com un de 'pulled pork' amb envinagrats i allioli de sumac, o els ja clàssics bikinis d'Auto Rossellón.