Menjador de Fonda La Primitiva
Foto: Fonda La Primitiva Fonda La Primitiva

Ressenya

Fonda La Primitiva

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • Fora de Barcelona
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Just davant del Monestir de Santa Maria de Lluçà hi trobareu un petit restaurant amb una terrassa encantadora. Aquest lloc tan especial està regentat per la Kin Hernández, una musicoterapeuta argentina que després de rodar món, es va instal·lar al Lluçanès. A la cuina, aposta de debò pel producte de proximitat i de temporada, sense caure en l'eco-postureig. La seva proposta és un menú de preu tancat: cinc primers per compartir, un segon i postres. No es poden triar els plats, però no us en penedireu. L'oferta sempre és excel·lent i variada; bunyols de kale amb mel i sèsam, sopa de tomàquet amb alfàbrega i formatge, canelons de pollastre i rossinyols negres, etc. A més, el factor sorpresa contribueix a fer que l'experiència a La Primitiva sigui encara més única. És imprescindible reservar i només obre els caps de setmana. La mestressa sovint organitza concerts, recitals poètics, exposicions i xerrades.

Detalls

Adreça
Carretera BV-4341, s/n
Lluçà
08514
Preu
€€
Horaris
Dv. i ds. de 12 a 17 h i de 20 a 24 h. Dg. de 12 a 17 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà