1. Fonda Pepa
    Foto: Ricard Martín Fonda Pepa
  2. Fonda Pepa
    Foto: Ricard Martín Fonda Pepa

Ressenya

Fonda Pepa

5 de 5 estrelles
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Vila de Gràcia
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

En Paco Benítez (Noma, L’Eggs) i Pedro Baño (Caelis, Lluçanès) són dos xefs que van reobrir l’antiga fonda Cal Robert –27 anys de vida– el 2021. “Més que cansats de l’alta cuina, estàvem tips d’estar en projectes d’altri i grans grups. Vivim a Gràcia, volem sostenibilitat i fer feina de proximitat, comprar al comerç del barri”, explica Baño. La casa de menjars al segle XXI, com ho exemplifica la seva brutal reversió del capipota. Benítez és mexicà del DF i troba el punt de connexió de Mèxic amb la picada catalana i el xup-xup, explícit en un concepte meravellós com els peus de porc amb mole. Plats abundants per uns 14 euros, i els dissabtes us hi esperen esmorzars de forquilla tradicionals a preus de bar de jubilat. I vins a copes excel·lents. Visca la pepa!

Detalls

Adreça
Tordera, 58
Barcelona
08012
Transport
M: Joanic (L4)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà