A l'Olost. Obert el 1959 per en Toni Sala i l'Aurora Gabasa com a hostal i fonda, tres dècades després van rebre la serva primera estrella Michelin. Ara l'establiment el dirigeixen en Toni fill (cuina) i en Sergi (sala) i mantenen el prestigi d’una casa familiar de menjars emblemàtica. El Lluçanès és terra de bolets, tòfona i caça, i aquests ingredients són la base de la proposta culinària del restaurant, amb plats com canelons de faisà amb oli de tòfona. La gràcia és que si no us els voleu gastar amb una degustació Michelin (gran relació qualitat-preu, per cert), tenen un excel·lent menú de migdia a preus terrenals, també en cap de setmana, que trobareu a l'espai de la fonda.

Ressenya
Fonda Sala
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Plaça Major, 17
- Olost
- 08516
- Preu
- €€€
- Horaris
- Dc., dj., dg. i dl. de 7 a 17.30 h. Ds. i dg. de 7 a 24 h
Discover Time Out original video