Ens enorgullim de tenir al nostre Market al Fran López, un cuiner i restaurador amb dues estrelles Michelin: una pel Villa Retiro a Xerta, i una altra pel Xerta a Barcelona. Amb només 25 anys, López, nascut a l'Aldea (Tarragona) i format a Barcelona i París sota la tutela d'Alain Ducasse, es va convertir en el quart xef més jove del món a rebre una estrella Michelin el 2009. Al Market ens porta un restaurant de nom propi, amb una mà de cuina subtil i potent, que partint del producte de les Terres de l'Ebre en redefineix els sabors (però té també té una mà mestra per a les carns, cosa que veureu als segons).
López ha preparat una carta extensa, amb una quinzena de plats "de coses que ja sabem que funcionen molt bé, i l'd'altres que hem preparat especialment per al Market: una cuina molt ben elaborada que sempre té el Delta de l'Ebre present". I això es fa palès en un gaspatxo amb llagostí de Sant Carles de la Ràpita, però també en un caneló tradicional amb ànec del Delta, amb una beixamel trufada. Que no us enganyin els aires tradicionals dels enunciats de la carta: us esperen moltes sorpreses d'alta cuina d'allò més lúdica i saborosa.
CARTA DE FRAN LÓPEZ
Entrants freds
Ostra al natural
Ostra, tomàquet i api
Ostra, oli d'oliva verge extra i salsa de gilda
Sardines marinades
Verat mediterrani
Brandada de bacallà
Salmorejo
Amanida Cèsar
Entrants calents
Croqueta de pollastre
Croqueta d'escalivada
Mos de cua de bou
'Bao' de xai
Plats principals
Corball
Nyoquis de coliflor
Parmentier amb cansalada viada
Caneló XL de pollastre
Mandonguilles negres amb sèpia
Melós de vedella confitada
Postres
Pastís de formatge
Lemon pie
Bomba de xocolata