Fronda Pasaje és el restaurant d'alta cuina plant-based al Born del biòleg i xef argentí Máximo Cabrera. Aquí hi aplica els seus coneixements per oferir una cuina saludable, deliciosa i sostenible. Ofereixen carta plena de sorpreses i un menú degustació de cinc passos (50 euros) sense productes d’origen animal.
La proposta inclou aperitius com olives fumades i pa 'naan' amb oli d’oliva verge i espècies. Destaca el foie gras de tempeh amb pesto de festucs i carpaccio de kiwi, un esclat d’umami i frescor. El 'tiradito' de síndria lactofermentada amb reducció d’algues i ametlles amb wasabi és un viatge de textures i sabor. També brillen la ricotta d’anacards amb 'chutney' de codony i el bolet carner amb parmentier trufat.
Les postres són pura alquímia: gelat d’avellanes fumades, ceviche de gerds i flam de 'koji' amb caramel de miso. La selecció de vins, majoritàriament biodinàmics, reforça la proposta botànica d’aquest temple gastronòmic. Fronda Pasaje és un referent culinari, on ciència i sabor es fusionen.