El 'sushimaster' Daisuke Fukamura, que es va donar a conèixer a Espai Kru, Icho i Shibui, ha
iniciat una nova aventura en solitari en un petit i acollidor restaurant japonès a Gràcia en el que cerca retrobar-se amb la cuina tradicional del Japó amb influències mediterrànies i un tracte proper amb el client. Cal destacar que Fukamura va començar la seva professió a Asakusasa, un dels barris més populars de Tòquio, i es va especialitzar en sushi i calent al Asakusa Sushi Sei, un restaurant centenari.
Després de portar les regnes de restaurants de gran aforament, Fukamura té tan sols capacitat per a 18 comensals. Tenint en compte la seva trajectòria, la cuina compleix les expectatives de sobres: receptari tradicional nipó –producte superlatiu– amb tocs mediterranis i autorals. Sí, el sushi és per treure's el barret, però també convé provar la sopa de miso amb brou de bou i bolets de temporada, el tataki de tonyina amb crema de coliflor amb yuzu, o el filet saltat amb shiitake.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carrer de Còrsega, 479
- Barcelona
- 08025
- Transport
- M: Joanic
- Preu
- 30 €
- Horaris
- De dt. a dg. de 13 a 16 h i de 20 a 23.30 h
Discover Time Out original video