A Tavèrnoles. Si voleu comprovar que, efectivament, la fama que tenen els embotits d'Osona és merescut, aneu a Fussimanya. El 1971, Rossend Viladecàs i Dolors Pascual van obrir un restaurant amb obrador propi en una masia tradicional catalana a la Vall de Sau-Collsacabra. Aquesta família ja practicava cuina km 0 abans que se'n comencés a parlar. L'especialitat és la carn embotida, guisada i a la brasa. Ofereixen esmorzars de forquilla de campionat, un menú de migdia molt abundant (23 euros) i menús especials, com el de txuletó. Tenen tres xarcuteries a Vic i una a Roda de Ter.

Ressenya
Fussimanya
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Carretera Parador, km 7
- Tavèrnoles
- 08519
- Preu
- €€
- Horaris
- De dl. a dg. de 8.30 a 17 h
Discover Time Out original video