Els barcelonins tenim fama de ser discrets i de voler anar a llocs discrets. Doncs ens podem treure del cap aquest complex de discreció amb l’excessiu i divertidíssim Gala, la sumptuosa aposta del Grup Isabella's per l’estètica surrealista. Obert cada dia de l’any, del migdia a la matinada, Gala és un macroespai que porta l’homenatge a l’estètica daliniana i el surrealisme fins a les darreres conseqüències (i on es fa realitat aquell tòpic de mirar i que et mirin).
Un carrusel de cavallets a l'entrada, un menjador enorme que entrecreua 'Alicia al País de les Meravelles' amb Dickens, un pati interior amb una font que brolla d’un nas dalinià... I al soterrani us hi trobareu una boîte que els caps de setmana obre fins a la matinada, i un tarotista que us llegirà el futur. L'immediat vostre és que aquí hi menjareu molt bé, amb una cuina mediterrània que tira més pel bon producte amb un toc de luxe que pels invents, com una truita oberta de carxofa amb tòfona negra que us farà caure de culs. El xef executiu aquí és Josep Maria Masó (ex-Bar Cañete), i reivindica la cuina mediterrània en la seva versió més sucosa i gustosa. Gala és un tot terreny, i tant us hi podeu endrapar unes brutals croquetes de fricandó i altres tapes, plats de temporada com uns pèsols frescos amb botifarra negra, o visitar un fantàstic apartat de sushi.