Un còctel Campari Spritz i una foccaccia de porchetta, trufa i taronja
Foto: Galileo BarGalileo Bar
  • Restaurants | Cuina creativa
  • La Nova Esquerra de l'Eixample
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Galileo Bar

4 de 5 estrelles
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

En Giacomo Giannotti (Paradiso), en Gabriele Milani (Algrano), en Giovanni Pepe (Gravin) i l’Andrea Civettini (campió del món de The Vero Bartender 2018) han aplicat al món de la cocteleria i la gastronomia d’alt voltatge la teoria de Galileu, la que sosté que l’art i la ciència han de col·laborar en paral·lel per aconseguir un resultat perfecte. Com que tots tenen moltes hores de cuines i barres, han aconseguit el que es proposaven amb escreix. Setze còctels impol·luts i una carta sòlida de vins catalans i espanyols. Molta creativitat a la barra i als fogons. Per exemple, les corquetes són de formatge Iraty amb amb pebre d'Espelette i gel de vermut vermell i el tàrtar de llagostí és amb alvocat, ou i sopa d'ametlla amb sriratxa. El menú de degustació amb maridatge val 63 euros (tres passos i postres) i el brunch, 35 euros (selecció de tapes, plat principal i dos còctels). Val la pena.

Detalls

Adreça
Aribau, 152
Barcelona
Barcelona
08036
Transport
Hospital Clínic (M: L5)
Preu
€€
Horaris
De dl. a dj. de 18 a 2 h. Dv. de 18 a 3 h. Ds. de 17 a 3h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà