Fastuc restaurant

Gaudeix gratis d'un àpat al restaurant que més t'agradi!

Et regalem un menú de categoria a algun d'aquests vuit restaurants de Barcelona. Només cal que decideixis quin és el teu preferit i la persona amb qui el vols compartir. Bona sort i bon profit!

Publicitat

Menjar és un gran plaer que es gaudeix encara més quan et conviden, oi? Doncs ara, si participes en aquest concurs, podràs degustar de franc un increïble menú a base de delícies amb qui tu vulguis! Només cal que facis un cop d'ull als vuit restaurants que participen, escull el menú que més bona pinta et faci i ja pots preparar-te per posar-te les botes. Recorda seguir llegint a sota del formulari per descobrir tot el que t'espera a cadascun dels restaurants: n'hi ha per a tots els gustos i triïs el que triïs, no et decebrà. No badis, tens temps de participar fins al 25 de maig. Nosaltres no podem ajudar-te a decidir, perquè tots ens encanten!  

2254 Barcelona Restaurant

En aquest restaurant podràs tastar un fantàstic menú degustació per a dues persones basat en una selecció de vuit plats elaborat pel xef Nuncio Cona. A més, remataràs l'experiència amb unes pre-postres i unes postres delicioses. Si tries aquest menú gaudiràs de propostes d'autor creatives i mediterrànies elaborades amb productes frescos i de proximitat. Un encert garantit!

Valmas

Prepara't perquè al menú del Valmas t'hi esperen plats com la 
croqueta d'ossobucco amb maionesa de llima picant,
l''ajo blanco' de maduixes i 'wasabi' amb tàrtar de sorell marinat o la lluenta amb llet de tigre de pebrots del Padrón i cruixents espàrrecs marins. També tastaràs la presa ibèrica amb aire d'espàrrecs silvestres, 'parmentier' de fuet i bolets de temporada i el pop rostit amb mojito de fruits vermells. De postres, crema catalana amb gelat de romaní i 'crambel' de carquinyolis. Acompanyaràs aquest menú suculent amb una copa de vi, aigua, cervesa o refresc. Tot un homenatge!
Publicitat

Marítim

Atenció perquè el menú del Martítim és per a quatre persones! En un entorn ideal a la vora del mar gaudireu d'un pica pica per compartir amb peixet fregit i musclos al vapor. Com a plat principal podreu degustar una de les especialitats de la casa: l'arròs de cua de bou, l'arròs a banda amb fumet d'escamarlans de la costa o l'arròs caldós d'eriçó de mar i llamàntol. Ho maridareu amb una copa d'Arienzo Criança de Marqués de Riscal (Rioja), una de K-Naia i una de Martín Codax (Rías Baixas). El punt dolç correrà a càrrec d'uns bombons cruixents de xocolata i amb un toc de menta. A més, el cafè està inclòs. Es pot demanar alguna cosa més?

Agüelo 013

Agafeu-vos fort perquè el menú que proposa aquest restaurant també és per llepar-se'n els dits. Per començar, salmó marinat amb mel i camamilla, amb emulsió de mostassa i anet. Tampoc faltarà el pernil ibèric D.O Guijuelo, el foie micuit amb reducció de Baileys, unes gambes 'al ajillo', pop a la brasa amb escuma de patata i allada i dos plats al·lucinants: el tataki de tonyina 'bluefin' sobre maionesa de sèsam, vinagreta de soia i tomàquet concassé amb emulsió de 'wasabi' i el secret ibèric amb patates i verdures rostides. Per rematar-ho, un assortit de postres casolanes i un bon maridatge de vins. Brutal.

Publicitat

Fastuc

Aquest restaurant aposta per una cuina fresca i d'autor. El menú que degustareu comença amb uns entrants de luxe: salmó curat a l'Aperol amb textures de carabassó i una terrina de foie i maduixes amb el seu brioix de festucs. Els plats principals són un 'risotto' de remolatxa, bacallà i 'ajo blanco' i el confit d'ànec amb jardí de primavera i glacejat de gerds. De postres, merenga, ruibarbre i crema de rosa i una suprema de xocolate a l'oli verge extra d'oliva. Només apte per a paladars selectes!

Abrassame

Si et decantes per l'Abrassame, tastaràs delícies per compartir com els 'fingers' de pollastre de corral amb salsa de mel, mostassa i caiena, la tempura de fonoll, mongeta verda, espàrrecs, 'shitake' i llagostins i els musclos de roca al vapor brasejats amb llet de coco, llima, ceba i 'twist' de coriandre i citronella. De segon, tria entre la 'veggie burger' de remolatxa amb brots de soia, germinats, 'wasabi' i 'chutney' de tomàquet i gingebre; la suprema de salmó en tac amb enciam, pebrots, tomàquet, alvocat, 'crème fraîche' i amaniment cítric o bé el pa 'bao' de cua de bou amb verdures, germinats, cacauets i salsa 'teriyaki'. El menú inclou unes postres delicioses i la beguda. Ja salives, oi?

Publicitat

Vinoteca Casa Lucio

El menú degustació de la Vinoteca Casa Lucio és de traca i mocador! Com a entrants, tastareu un bombó de 'foie' i una amanida 'capresse' cruixent. Els principals són: el salmó 'sous vide', cruixent de bacó ibèric i 'parmentier de pèsols i espinacs i el magret d'ànec, reducció de conyac i cafè, cacau i mousse d'ametlles. De postres flipareu amb el tres textures de xocolata amb ratlladura de taronja i roses. Sens dubte, tota una experiència gastronòmica! 

Bormuth

En aquest restaurant al cor del Born t'hi esperen uns platets deliciosos i creatius. Per a aquesta ocasió, t'ofereixen un menú a base de tapes amb unes braves, esberginia arebossada amb mel, uns seitons, uns ditets de pollastre amb salsa de mostassa i un plat de pebrot vermell escalivat amb formatge de cabra gratinat. Tot això regat amb dues copes de cervesa artesana. Una opció per als amants de les tapes i la bona vida!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat