Si trobeu La Balmesina petada de gent –que pot ser molt possible– teniu una solució: feu via cap a la Gina Balmesina Pizza Bar, que com el seu nom indica és la versió en bar de la casa mare. Que sigui un bar no vol dir que menjareu a peu dret o ràpid; només que l'excel·lent producte marca de la casa –aquelles extraordinàries pizzes amb massa fermentada durant 72 hores i que porten producte de proximitat i ecològic– marida amb una carta de begudes plena de cocteleria d'aperitiu, cervesa artesana i vins naturals (sobretot italians).
En una decoració més minimalista que la de la seva germana gran, aquí us podeu clavar una barbaritat com un Negroni d'aperitiu, la seva pizza de carxofa del Prat i cansalada de cal Rovira, i fer baixar el beneït greix amb una copa d'escumós italià d'alta qualitat (o de cava, que també tenen totes les opcions locals). I si la pizza no us ve de gust, doncs a gaudir de platets i entrants frescos i amb accent vegetal de proximitat, com cabdells rostits amb chimichurri i seitons, o un bon vitello tonnato. Els preus són accessibles, si tenim en compte l'alta qualitat i finesa de la mandanga.