Un anònim tapat d’aquells que estan al capdamunt dels rànquings de 'likes': el xef parisenc Hervé Escobar s’enorgulleix de practicar una cuina mediterrània amb producte francès, sense voler lligar-se a cap etiqueta (tot i que el subtítol és ‘bar à manger’). El que és interessant de la carta d’aquest cuiner que ha exercit del Japó a la Seu d’Urgell és que fa poques concessions a la infantilització palatal d’alvocat i russa que assola la ciutat. 'Au contraire', busca la potència i el sabor en plats com el rap amb sobrassada, polenta cremosa i pebrots del piquillo.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Rec Comtal, 12
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Barcelona
- 08003
- Transport
- Arc de Triomf (M: L1)
- Preu
- 25-30 €
- Horaris
- Dilluns, tancat. De dt. a dj., de 20 a 24 h. Dv., de 20 a 1 h. Ds., de 13.30 a 16.30 i de 20 a 1. Dg., de 13.30 a 16.30 i de 20 a 24 h.
Discover Time Out original video