Abans el 'tex-mex' –el menjar ràpid propi de la part més propera a Mèxic d'Estats Units– a Barcelona era sinònim de salsa de pot i patata fregida congelada. Però l'existència de locals com Gonzalez & Co demostren que també en aquest terreny de menjar ràpid es pot oferir un plantejament casolà i de qualitat. El propietari és en Fran González –amb estudis a la Hofmann i d'empresarials– que va decidir exportar aquest model de negoci d'Austràlia.
Les estrelles de la casa són els burritos, els nachos i les quesadillas. I el que normalment són elaboracions sense gràcia, amb el gust i la consistència del màstic industrial –allò per tapar forats, que és el que et sols trobar en el terreny del 'fast-food' mexicà– aquí es resolen amb gràcia, bon producte i coccions lentes (just entreu veureu com fan pollastre a la brasa). No hi trobareu l'exhuberant explosió de matisos de l''street food' mexicà, però els nachos amb pollastre i pico de gallo casolans no estan gens, gens malament, quelcom que es pot dir de tota la seva senzilla i viciosa carta. Les racions són pantagruèliques, i els preus molt continguts. No és lloc per a dietes. Tenen un segon local a Consell de Cent 297 amb exactament les mateixes prestacions.