És tota una garantia saber que rere un local asiàtic hi ha el britànic Gilles Brown, copropietari del Mosquito i el Red Ant. La seva aproximació a la gastronomia del sud-est asiàtic és metòdica i obsessiva amb la qualitat. El Grasshopper és encara és més petitet que el Ramen Ya Hiro: una petita barra baixa amb capacitat per a quinze comensals. Brown em parla de caldos amb coccions de divuit hores i dels tares, les salses o els fons que distingeixen un ramen d’un altre. “Això és alta cuina que s’ha de servir ràpid, no és una ximpleria”, conclou. També elaboren els seus propis fideus, i hi afegeixen 'kansui', una solució alcalina perquè l’aigua tingui una propietat similar a la del Japó (i la pasta sigui elàstica i absorbent). Tenen els tres tares (miso, soja i marisc) i també un ramen vegetarià. Menjo el de soja, deliciós, i maldo per triar una birra d’un exèrcit de cerveses artesanes, entre elles BeerCat, cervesa feta a Catalunya amb un equip d'Anglaterra i Irlanda.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video