La segona aposta de Grupo Tragaluz pels restaurants vegetarians és Green Spot Diagonal, un restaurant situat en una casa dels anys setanta al capdamunt de la Diagonal, amb un porxo al costat d'un jardí amb pins. Vegetarià? No del tot. El germà petit de The Green Spot –un restaurant que el 2015 va apostar per una cuina vegetariana arriscada i de noves tendències –és un lloc on gaudir de les verdures sense ser vegetarià i menjar saludable (vaja, allò que fa uns anys en deien 'flexiterià').
La carta de Green Spot Diagonal es basa en producte de petits productors de proximitat que va canviant amb l'estacionalitat. La cuina és essencialment mediterrània i sempre realça l'aportació de les verdures, i només s'utilitza proteïna animal en comptades ocasions. La carta du la marca de fàbrica de versatilitat de Tragaluz, on tant pots menjar pizzes sorprenents –veganes, amb xoriço de carbassa, o gurmet amb tòfona i bolets– com amanides i plats vegetals que trenquen esquemes, així com carn excelsa amb comptagotes, per exemple el pollastre orgànic amb llimona, tàperes i alfàbrega.