Què és un 'rodizio'? Doncs senzillament és la versió brasilera d'un restaurant de bufet lliure. I ja sabeu que Brasil no és precisament el país més vegà del món. A preu tancat tant per dinar com per sopar, en aquest restaurant amplíssim i d'aires industrials, de primer us espera un bufet lliure amb amanides i plats típics de Brasil, com la 'feijoada'.
I de segon, comença l'espectacle. En un 'rodizio' hi fan a la graella una quinzena llarga de carns que es rosteixen, enfilades en enormes broquetes giratòries, a la vista del client. I el cambrer porta la carn a taula, al punt desitjat, i la talla davant del client. Els talls? Picanha, longaniza gaucha, maninha, entranha, i altres delícies carnívores que semblen diminutius però omplen molt. La cosa funciona així: us equiparan amb un disc verd/vermell, com un semàfor. Verd: no pari de portar carn. Vermell: ja n'hi ha prou, sisplau. També disposen de menú vegà i vegetarià, però si és el vostre cas, us hauríeu de preguntar què coi feu aquí.