Els japonesos conserven l’art mil·lenari del Kaitai, un ritual que té com a protagonista a la majestuosa tonyina roja. I la Tunateca Balfegó, l’espai gastronòmic barceloní que des de fa dos anys ret culte a la tonyina roja de primeríssima qualitat, s’ha fet seu aquest ritual i, un cop al mes, obre les seves portes per oferir-lo. Es tracta de tot un espectacle gastronòmic: el Kaitai és el tall d’una tonyina roja de més de 100 kg a càrrec d’un mestre nipó. Un presentador, amfitrió de la vetllada, és l’encarregat d’explicar la història del ritual i el procés en sí, així com de detallar les característiques de cadascuna de les peces. Els assistents, copa de cava en mà, tindreu el privilegi d’assaborir les parts més exclusives i acabades d’extreure, com la medul·la, una delícia gastronòmica difícil de trobar habitualment.
A més, després de gaudir d’aquest ritual, assaborireu un sopar de luxe amb la tonyina com a protagonista, i que incorpora plats tan sorprenents com la sobrassada de tonyina, el carpaccio Thai de ventresca amb llagostí del Delta de l’Ebre i el ceviche dolç amb llet de tigre tropical i sorbet de meló i mescal. I tot maridat amb vins de primera. L’experiència i el sopar està valorat en més de 90 € per persona, i des de Time Out sortegem dues places per tal que aneu en parella al proper Kaitai del dimecres 26 de juny a les 19.30 h. Podeu participar fins el 23 de juny, només cal que seguiu a Tunateca Balfegó a les seves xarxes socials (Facebook o Instagram) i que ompliu el formulari que trobareu a continuació (i que llegiu les bases legals!). I reserveu-vos bé la data, perquè us avisarem amb poc temps: el dilluns 24 contactarem al guanyador i ens haureu de confirmar en menys de 4 hores si accepteu el premi o no.
I si no resulteu guanyadors, no patiu: podeu reservar la vostra plaça per al proper Kaitai, que tindrà lloc el 24 de juliol.
Molta sort!
Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.