Marqueu-vos-ho en vermell a l'agenda; tots els dijous de l'any, nit de ramen al Hachiware, just darrere del Museu d’Art Medieval. L'Aya Nomura de Tòquio i en Francesc Llaudet de Sant Feliu de Llobregat l’elaboren amb caldo de dotze hores de cocció, producte carni osonenc i amb fons de miso, picant o tòfona. Té les mateixes propietats màgiques que l'escudella de la iaia Carmeta. Si sou vegetarians o celíacs, cap problema; truqueu-los amb antelació i us l’adaptaran. A l'estiu fan ramens freds com el 'tsukemen'. Quan no és dijous, clàssics de la cuina casolana de la iaia Hanako; ‘gyoza’, fideus ‘yakisoba’, pollastre ‘karaage’, llom ‘tonkatsu’, curri de verdures, etc. Ofereixen menú de migdia (14,9 euros), nit (19,9 euros) i cap de setmana (22,9 euros) amb entrant, primer, segon i postres (sense beguda). Atenció als curiosos 'okonomiyaki'; n'han fet de trinxat i també de papada. Una delícia de lloc.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video