La Pubilla segueix marcant el seu territori i la seva filosofia a Gràcia. L'Alexis Peñalver ha convertit la barra on hi hagué El Tast de Joan Noi –bar de la parada de peix homònima– en Hermós Bar de Peix, una barra de peix que, com s'escau als bars de mercat, disposa d'un equipament de cuina mínim –planxa, dos focs i un forn– i un producte màxim. Aquí només s'hi cuina peix i marisc de les parades del mercat, esclar.
Ara bé, com succeeix a La Pubilla i l'Extra Bar, el producte no va nu, sinó equipat amb bases de cuina catalana amb un gir modern (penseu que Hermós és un homenatge a en Sebastià Puig, un pescador de Palafrugell a qui Josep Pla va convertir en un personatge de no-ficció). Així, aquí, a més de gambes o cloïsses a la planxa, t'hi pots firar unes vieires a la planxa amb fumet de peix de roca i salicòrnia, o unes magnífiques sardines a la planxa farcides amb la potent picada clàssica catalana, amb all, julivert, pa torrat i ametlla. La proximitat del restaurant permet que puguin jugar amb guisats i fumets que apliquen en plats com un estofat de sèpia exprés. I les raccions són abundants i a preus raonables.