L'assumpte de la 'smash' burger s'ha fet popular, però Hideout Burger van ser els primers de Barcelona a posar-s'hi. I en què consisteix? Doncs en lloc de servir-te 'burgers' d'aquelles de sis pams amb receptes barroques, simplifiquen el tema i les hamburgueses són més primes, de 160 grams, amb receptes més senzilles, que apunten directament al plaer primari. I acabades de fer: una 'smash burger' no és res més que aixafar una pilota de carn contra la planxa calenta, afavorint així la cocció i la caramel·lització.
El resultat és un disc prim i torradet, però sucós per dins. Això sí, encara que portin pocs ingredients no vol dir que no siguin un festival d'instint bàsic i sabors. Com per exemple, la Say Cheese! Una barbaritat que ve amarada en una salsa casolana de formatge fos amb una pluja de dauets de bacó cruixent. O la de la casa, una delícia amb bacó 'crispy', la 'burger', cogombres, cheddar casolà i la seva salsa secreta. Que les hamburgueses semblin més petites i manejables no vol dir que no omplim. I amb ració doble de disc per 'burger', KO de plaer garantit. Les patates fregides són delirantment bones.