No cal un certificat d'autenticitat per exercir una cuina que no sigui la teva: només fer-ho bé i bé i evitar els despropòsits (com posar xoriço a una paella valenciana). El grup de restauració El Cabo, que ha triomfat més pels barris perifèrics que no pas al centre, amb l'Indi Poblenou s'ha inventat la seva versió de restaurant exòtic. El lloc és preciós: una antiga bodega-restaurant enorme, que han restaurat amb parets acolorides i on han mantingut les enormes neveres de fusta.
I no busca fer rèpliques exactes de plats asiàtics, sinó afegir un toc viatger a una carta que té la marca de la casa: plats bons i amb xup-xup, abundants i per sucar-hi pa. Com per exemple, una costella de vedella lacada, tomàquet confitat, patates i pak choy, o unes croquetes de gamba a l'estil takoyaki. (i sisplau, heu de tastar la seva inefable lassanya japonesa, per sucar-hi pa). Com tots els restaurants de la casa, el lloc és apte per fer-hi un tiberi com per menjar tapes pim-pam.